Hvorfor bør du velge Liflig som skreddersydd softwareløsning?

Liflig er vårt hjertebarn av mange grunner. En systemløsning så genial at det ikke lenger er noe å lure på – selvfølgelig skal du bruke det!

Rolf Rønning

13. mars 2020

Du vet hvor behagelig det er de gangene du spiser på restaurant, bestiller det du vil ha og bare får det servert? En luksus som mange kan være enige om at slår både hjemmelaget slit og rask ferdigmat. Vel, den følelsen kan du få med Liflig også. Capras kloke hoder har nemlig utviklet et konsept som tar seg av de største utfordringene softwareløsninger byr på.

Liflig er en tjeneste som gir deg en skreddersydd softwareløsning som alltid er oppdatert og relevant. Du bestemmer hva du vil ha, mens vi tar oss av det tekniske og bygger løsningen for deg. Usikker på hvorfor du bør velge nettopp Liflig fremfor andre softwareløsninger? Her er et par argumenter for hvorfor du bør vurdere Liflig som en alternativ måte å kjøpe softwareløsninger på.

Fire gode grunner til å velge Liflig

Liflig ble skapt som et resultat av vår forkjærlighet for fremtidsrettede løsninger som gagner så mange som mulig på en gang. Vi ønsket å møte softwarebehov til både storsamfunnet, privatkunder, og selvsagt våre kunders kunder. Utfordringen var å få dette til i en og samme løsning. Sene timer på kontoret og mange koffeinristende hender førte til noe vi er svært fornøyde med, om vi så får si det selv. Liflig ble født, og har i dag vokst opp til å bli en knalltjeneste som lar oss skreddersy softwareløsninger for alle tenkelige bransjer, med alle mulige behov.

I dag ser vi at mange er i situasjoner hvor det trengs en softwareløsning, men ofte har man verken kapasitet eller kompetanse til å ta seg av dette på egenhånd. Mangel på tid og kompetanse er i seg selv en god grunn til å benytte seg av Liflig, og vi kan ramse opp fire andre åpenlyse fordeler med tjenesten.

1. Liflig sparer bedriften din for mye unødvendig tidssløseri

Dersom du velger Liflig blir på en måte Capra med på kjøpet. Vi anser oss nemlig som din totalentreprenør når det kommer til din nye softwareløsning. Dette betyr enkelt og greit at du slipper å bruke tid på beslutninger som krever at du setter deg inn i fagfelt du ikke har kontroll på. Vi tar de tunge og tekniske løftene.

Du kan rett og slett fortelle oss hva du vil ha, så fikser vi det uten at du må bruke mye tid på prosessen. Sliter du med å formidle ønskene dine, eller er du usikker på hva du trenger? Da kan vi selvsagt også hjelpe deg med å formidle behov, eller komme med gode forslag til en løsning.

2. Softwareløsningen vår er svært økonomisk gunstig

Vi har allerede understreket hvor mye tid du kan spare med Liflig – og tid er penger. Mange softwaretjenester bygges på en måte som gjør at utvikling over tid blir mer og mer tidkrevende, og dermed også dyrere å holde i. Liflig fungerer motsatt. Her er det Capra som tar ansvaret for at den tekniske løsningen er oppdatert og alltid holder en god standard. Liflig er også en forutsigbar forretningsmodell med faste månedlige kostnader, helt uten overraskelser.

3. Liflig er en enkel løsning å forholde seg til som kunde

Med Liflig får du mindre å tenke på og færre bekymringer. Du skal aldri trenge å forholde deg til mer enn funksjonaliteten. Som kunde får du en prosessleder som følger dere opp, og som alltid sørger for at Capra har folk tilgjengelig til å gjøre arbeid som trengs på softwareløsningen deres. Slik vet du at du alltid får det du skal ha, uansett om det er influensasesong eller ferieavvikling.

4. Vi gir deg et utfyllende partnerskap som faktisk fungerer

Liflig sin forretningsmodell er langt nærmere et partnerskap enn et «kunde og leverandør»-forhold. Vi fungerer som en forlengelse av din egen bedrift, fremfor en leverandør av en tjeneste. Gjennom Liflig får du et superteam, hvor våre roller utfyller rollen til din bedrift. For at det ferdige resultatet skal bli bra trenger du heller ikke kompetanse om IT-utvikling, du må bare finne ut av hva du vil ha, og stille deg litt disponibel til et samarbeid slik at vi kan utvikle den perfekte softwareløsningen for bedriften din.

Har du en teknologisk utfordring du vil vi skal se nærmere på, eller er du nysgjerrig på om dette er noe for deg? Ta kontakt med oss - så tar vi en hyggelig prat!