Tjenester

Capra lever og ånder for å utvikle forretningskritiske IT-løsninger som gjør våre kunders hverdag smartere og bedre.

Vi leder tekniske prosjekter, driver implementering og rådgir beslutningstakere med å se hvordan man best mulig kan dra nytte av teknologi for å maksimere verdiskapning og videre vekst. Vi sørger også for at implementering og videre bruk av systemene går som smurt.

Vi tilbyr tre sentrale tjenester

Skreddersøm

Vi tilbyr skreddersøm som er optimalisert for våre kunders behov i form av en tjeneste vi kaller Liflig. Liflig gir mer avkastning for pengene man investerer i IT, og man unngår å sitte igjen med en løsning som forfaller etter at prosjektet er ferdig. Liflig er en tjeneste som lever og som sørger for å maksimalisere potensialet til kunders drift til det fulle.

Les mer her

IT-konsulenter

Våre IT-konsulenter gir våre kunder den ekspertisen og spisskompetansen de mangler. Vi velger å hjelpe de kundene vi anser at har en samfunnstyngde, og som kan gi konsulentene våre muligheter for utvikling. Spennende prosjekter der vi virkelig får brynet oss på å tenke nytt er det vi syns er aller morsomst å jobbe med.

Les mer her

Sikkerhet

Vi hjelper våre kunder med å oppnå etterlengtet sikkerhet og beskyttelse i skyen. Digital transformasjon er en kontinuerlig reise. Ved hjelp av vår nye tjeneste, Griid, skaper vi økt forretningsverdi og den nødvendige tryggheten for å lykkes. Vårt mål er å gi våre kunder et betryggende løft på vei inn i fremtiden, slik at vi sammen kan levere et paradigmeskifte med ro i sjelen.

Les mer her