Partnere

Amazon Web Services

I Capra er vi stolte av å være et av de få virkelig store norske kompetansemiljøene på AWS.

Som APN Advanced Tier Consulting Partner med over 25 sertifiserte medarbeidere og dyp erfaring fra noen av de mest innovative implementeringene i Norge, gjør vi overgangen til offentlig sky til et smertefritt paradigmeskifte.

Vår kombinasjon av kloke utviklere og erfarne tekniske arkitekter gir våre kunder den sikkerheten de trenger. En kunde skal være trygg på at digital transformasjon skaper økt forretningsverdi og ikke bare blir en kostbar flytteprosess. Vi fokuserer på å gi våre kunder den nødvendige kunnskapen og de egenskapene som er nødvendig innen sikkerhet, DevOps/NoOps og automatisert “infrastruktur som kode” fra dag én.

Som eksklusiv partner, samarbeider vi tett med AWS for å bringe ny teknologi, og ikke minst skyen selv, nærmere deg som kunde.

I vårt nyeste satsningsområde, Liflig, har disse evnene og egenskapene allerede blitt en del av hverdagen i form av standardiserte moduler for infrastruktur, og strømlinjeformede prosesser for utrulling av kode. Dette gir Capra en unik mulighet til å garantere våre kunder økt leveransekapasitet helt fra oppstart, samtidig som det eliminerer behovet for å saumfare et stramt arbeidsmarked etter de nødvendige menneskene med den rette kompetansen.

Liflig benytter selvsagt AWS for å sikre at vi kan imøtekomme selv de mest kompliserte behov.

For kunder som har egne utviklingsmiljøer, eller er påkrevd tilsyn av gjeldende reguleringsmyndighet, kan vi tilby de samme evnene og egenskapene som har gjort Liflig til en suksess under lisens eller som en separat tjeneste. Hos Capra vil du alltid få en unik og helhetlig opplevelse av alt skyen kan tilby i tett samarbeid med markedets ledende leverandør, Amazon Web Services.

Ta kontakt med Marie eller Oliver for å vite mer om Capra og AWS sitt samarbeid.

Marie Buraas Østvik
Oliver Breen