Faglig miljø

For å sørge for å være på topp i bransjen til enhver tid, er det nødvendig med jevnt påfyll av kunnskap og erfaringer. Teknologibransjen står ikke stille, så derfor gjør ikke vi det heller.

En av våre viktigste verdier er å dele raust av den kunnskapen man sitter med, både internt og eksternt. I tillegg har vi vår årlige internkonferanse – CapraCon, som booster både faglig og sosialt miljø.

Vi kan skilte med et svært aktivt og attraktivt fagmiljø. Vi møtes regelmessig for å utforske og leke med ny teknologi, og vi deltar på fagsamlinger for å fylle på i kunnskapsbanken. I Slack-kanalene våre er også en helt egen kilde til inspirasjon og kunnskap, fylt med faglige diskusjoner og annet sprøtt.

Engasjement og initiativ hylles i Capra, og vi støtter opp under alle som ønsker å presentere, holde kurs og som tar steget med å stikke ansiktet sitt frem i eksterne fagfora. Flere av våre ansatte holder meet-ups ute hos kunder. På denne måten kan du være trygg på at du har nærmere 100 dyktige fagfolk å lene deg på om du møter på problemstillinger du trenger hjelp til å løse.