Er du Capras nye Fagsjef på Java Backend?

Capra Consulting ser etter en fagsjef med et brennende engasjement for både teknologi og mennesker. Du tar som fagsjef ansvar for at Capra innehar, utnytter og utvikler riktig kompetanse i markedet. Capra Consulting bygger software, leder tekniske prosjekter og rådgir beslutningstakere om bruk av teknologi. Vi er kompetanse, ikke kapasitet. Kunder benytter oss fordi vi kan noe spesifikt, ikke fordi de trenger «én til». Vi tar helst roller der vi kan ha stor påvirkningskraft.

Hvem er du?

Du ønsker å sette ditt preg på noe. Capra vokser og du vil være en nøkkelperson i Capras videre satsning på Java backendutvikling. Du er kick ass i Java og ønsker å videreføre dette til neste generasjons Java-utviklere. 

Buzzwords

Java 9, AWS, Docker, Microservices, REST
Objektorientert og funksjonell programmering
NoSQL, spesielt graf og DynamoDB
DevOps og NoOps
CI og CD

Kritiske suksessfaktorer

 1. Jobbe med et av våre mest utfordrende kundeprosjekt fra dag 30 og utover.
 2. Arbeide med Capras ledergruppe og andre relevante fagsjefer for å beslutte overordnede retningslinjer, prinsipper og tiltak for videre utvikling av fagområdet innen de første 6 månedene.
 3. Lede Capras satsning mot målet om å bli kjent som et av Norges sterkeste Java-miljøer innen 2020.
  For eksempel:
  1. Gjennomføre, i samarbeid med andre i Capra, eksterne og interne Java-relaterte fagsamlinger- og meetups de første 12 månedene
  2. Holde 1 presentasjon på JavaZone 2018 og CapraCon 2018
  3. Følge opp faglig utvikling for Capras konsulenter slik at de innehar riktig kompetanse
 4. Støtte rekruttering med å bestemme hvilke backendutviklere Capra skal ansette i løpet av de første 6 månedene
 5. Støtte salg med vinne rammeavtaler og prosjekter som er relevante for Capras konsulenter og fagområder i løpet av de første 6 månedene.

Ditt team

Som fagsjef jobber du med den faglige opplæringen av de dyktigste konsulent-talentene fra NTNU og UiO. Du sparrer med de faglig tyngste seniorene i bransjen. Du samkjører fagområdet ditt med andre fagsjefer. Du jobber tett med ledergruppen for å kunne etablere et av de beste fagmiljøene i bransjen.

Lønn og betingelser

En fagsjef trenger naturligvis god lønn og fleksibilitet mellom kunden, fagsjefsjobben og privatlivet. Det fikser vi. Du får også ditt eget hardware- og kompetansebudsjett, samt tilgang til firmahytter.

Ting vi gjør sammen

 • Gjennomfører interne konferanser
 • Spiller fotball
 • Klatrer i vegger
 • Arrangerer julelunsj
 • Drar på surfetur
 • Holder fagsirkler
 • Stikker til New York med hele selskapet


Hvem er vi forresten?

Capra Consulting har tre satsningsområder: Arkitektur & Utvikling, Teknisk Prosjektledelse og Teknisk Virksomhetsarkitektur. Systemutvikling er kjernen i det vi driver med. De fleste koder i Java eller JavaScript. Vi er leverandøruavhengig og pusher verken produkter eller lisenser, men har preferanser for teknologi og patterns. Sky, NoOps, containere, immutable infrastructure, mikrotjenester, og kontinuerlige leveranser er eksempler. Riktig verktøy til oppgaven er viktigst, men vi foretrekker open source-alternativer fremfor kommersielle produkter. Innen sky er vi landets fremste på bruk av Amazon Web Services til utvikling av nye løsninger.

Les mer om oss her: https://www.capraconsulting.no/hva-vi-gjor

For spørsmål, ta kontakt med rekruttering i Capra på rekruttering@capraconsulting.no eller rekrutteringsansvarlig Ørjan Bøe Thygesen på 47 80 73 80.