Capra søker de beste folka

Lyst på jobb hos oss? Se våre ledige stillinger her

Er du en selvstendig konsulent på jakt etter nye oppdrag? Klikk her for å registrere deg i Capra sitt partnernettverk.

Vil du lese deg opp på intervjuprosess? Klikk her.

Lyst til å vite hvordan vi i rekruttering behandler dine data? Klikk her.

Hvem er vi?

Vi er et konsulenthus som satser beinhardt på JavaScript frontend, Java backend og teknisk arkitektur. I tillegg har vi landets sterkeste fagmiljø på AWS.

Vi er ambisiøse og opptatt av fag og kompetanse, samtidig som vi er jordnære og fokuserer på at våre ansatte skal ha det bra på jobb. Fordi vi ansetter de flinkeste folka stiller det høye krav til oss som arbeidsgiver. Vi erkjenner at de beste folka lett kan flytte på seg og derfor er den viktigste jobben vi gjør å sikre at folk trives.

Hvor skal vi?

Vårt mål er å bli Norges beste arbeidsplass for de flinkeste IT-konsulentene. Vi er ikke sikre på hvordan vi kommer dit, men ambisjonene er på plass. For å hjelpe oss på veien og bygge selskapet ansetter vi de aller dyktigste. I 2020 er vi et sted mellom 130 og 150 ansatte, omsetter for ca. en kvart milliard og er anerkjent som det beste utviklingshuset i Norge.

Hvem ser vi etter?

Teknisk faglig dyktig. Du er glad i å kode og å holde deg oppdatert på nyeste teknologi. Du ønsker å lære og lærer fort. Du setter pris på et faglig tungt miljø.

Evne til å være konsulent. Du er oppegående og evner å bryte ned komplekse problemstillinger i enkle løsninger. Du er kreativ, metodisk, nøye og har en utpreget praktisk sans for hva som faktisk fungerer i den virkelige verden.

Skape entusiasme og dele. Du har evnen til å skape entusiasme og dele kunnskap med de rundt deg.

Arbeidsmoral. Du har høy arbeidsmoral og effektive personlige vaner. Du prioriterer og balanserer jobb, venner, familie og fritid. Du er stadig på jakt etter å forbedre metoder, prosesser, verktøy og din egen produktivitet.

Bygge selskap. Du har muligens et par idéer om hvordan Norges beste arbeidsplass for de flinkeste IT-konsulentene ser ut og ønsker å bidra for å ta oss dit.

Utviklere som

  • Er sterke i Java eller Javascript og har helst ett til flere faglig ben til å stå på i tillegg, som for eksempel AWS.
  • Trives hvor veien er kort fra utvikling til produksjon.
  • Evner å levere godt kodehåndverk med lite duplisering, høy lesbarhet, meningsfulle tester og kontinuerlig refaktorering.
  • Viser evne til å lære og bruke forskjellige typer teknologier og programmeringsspråk.