Kurs og rådgivning

Capra tilbyr en analyse av hvordan din organisasjon jobber i dag, og basert på denne legger vi frem forslag til forbedringer for å nå selskapets mål oftere, få mer ut av teamene og de ansatte, samt øke trivselen på jobb.

Beste praksis

Vi oppdaterer oss kontinuerlig på beste praksis i markedet, og gir forslag basert på din kultur og domene.

Læring først

I Capra er vi veldig opptatte av kontinuerlig læring. Derfor tester vi alltid nye rammeverk og måter å jobbe på internt først.

Tett koblet fagmiljø

Et lite, men sterkt fokusert fagmiljø, preget av åpenhet og deling, gir deg kortere vei til relevante erfaringer.

Vi tilbyr kurs og rådgiving som kjente, norske selskaper allerede har benyttet seg av. Dette er basert på den nyeste forskningen, beste praksis og erfaringer fra Capra og andre kunder.

Du sitter igjen med de beste forutsetningene for å lykkes med å bygge psykologisk trygge team med høy leveransekraft, målstyring og gode samarbeidsformer med andre.

Dette er ikke et generisk kurs om teamledelse eller smidige transformasjoner. Vi skreddersyr ved å kombinere innsikt og forarbeid for å forstå ditt selskap, sammen med vårt tunge fagmiljø sin erfaring med beste praksis i markedet. Siden vi skreddersyr kurset må vi nesten møte deg og bli bedre kjent først, men vi har også muligheten til å tilpasse og skalere opp og ned.

Team

Hva må man tenke på dersom man ser behovet for et nytt team? Vi fasiliterer en komplett prosess, med et sterkt fokus på å etablere team med sterk psykologisk trygghet for langvarig og høy leveransekraft. Sammen med teamet etablerer vi en skikkelig teamkontrakt, et team-API og målstyring.

Smidig tankegang

Hvorfor skal man egentlig bry seg om agility og smidighet? Vi drar gjennom bakgrunnen, prinsippene og verdiene, hvor det passer og ikke passer, samt hvordan legge til rette for et growth mindset gjennom praktiske øvelser.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte hvor vi sammen finner ut hva akkurat deres behov er: