Skreddersøm

Liflig - vi bygger hele tjenesten for deg

Det hele startet med en idé fra en av våre konsulenter som så et behov ute hos kunden, som kunne løses på en helt ny og bedre måte. Resultatet er i dag en tjeneste som leverer IT-løsninger raskere og bedre enn før - resultatet er Liflig!

Realiser store ideer

Med Liflig lar vi deg drømme stort! Har du økende datamengder og skulle ønske du hadde alt ett sted? Eller kanskje du ønsker å forenkle kjøpsreisen eller kvalitetssikringen for dine produkter? Gi oss dine utfordringer og drømmer - vi leder og tar totalansvar for utvikling, forvaltning og drift gjennom hele produktets levetid.

Liflig er rett og slett et team med teknologer som til sammen utgjør all den kompetanse du trenger for å bygge den sikre og sømløse tjenesten du ønsker. Liflig består av eksperter på alt fra frontend, backend og arkitektur, til sikkerhet og infrastruktur. I motsetning til å leie et prosjektteam med konsulenter hvor hver konsulent har hver sin ekspertise, booker du i Liflig den arbeidskapasiteten du trenger uten å spesifisere hvilken kompetanse du trenger - du har alltid hele teamet og all kompetanse tilgjengelig. Dessverre er ingen enkelt konsulent superekspert på alt, men med Liflig kan du få ekspert på backend, frontend, infrastruktur og arkitektur, men bare betale for arbeidskapasiteten til f.eks. 2 konsulenter.

Det er også andre fordeler med Liflig. Teamet sitter inhouse på Capra sitt hovedkontor i Oslo, og du og din bedrift kan sitte akkurat hvor dere vil i landet. Vår modell gjør at du slipper å forholde deg til sykdom, permisjoner og andre uforutsette hendelser livet garantert byr på. Vi jobber i team, så det vil alltid være noen som er klare til å ta over oppgaven om noe skulle skje. Resultatet er ingen forsinkelser i produksjon eller dermed ingen uforutsette kostnader.

Gjennom ferdig utviklet infrastruktur kan vi begynne å skrive kode så raskt som fra dag 1! Dette gjør at Liflig kan produsere tjenesten raskere enn et tradisjonelt prosjektteam kan. Vedlikehold og oppdateringer trenger du heller ikke tenke på, for det gjør alltid vi. Resultatet er en tjeneste som gir deg raskere IT-løsninger, uten uforutsette ekstrakostnader, som fungerer akkurat sånn du vil det skal.

Blant våre kunder på Liflig finner du Finans Norge, Europris, Kinnetik og mange fler.

Se kundecaser

Så hva trenger du for å løse dine IT-problemer?

Ta kontakt for et uforpliktende møte for å lære mer om Liflig!