Liflig - Skreddersydde IT-løsninger for bedriften din

Nye utviklingsmodeller krever nye arbeidsmåter. Liflig er til for at du skal slippe og tenke på håndtering av bla. konsulenter, forvaltning og tekniske valg. Det er vår jobb!

tech

Vi tar det tekniske

Du slipper tekniske valg og kan fokusere på det du er god på.Vi tar oss av bygging, sikkerhet, forvaltning og teknologier.

time

Kort oppstartstid

Vi har ferdig utviklet infrastruktur som gjør at vi kan begynne å skrive kode fra dag 1.

we got competence

Kompetanse på laget

Modellen til Liflig gjør atdu betaler for færre konsulenter, men får tilgang til ekspertise fra flere.

Vi vil gjøre din jobb lettere!

Visste du at Liflig betyr behagelig og noe man finner glede i? Liflig er med andre ord følelsen når alle IT-systemer bare fungerer som det skal.

Alltid tilgjengelig

Liflig-teamet sitter inhouse på Capra sitt hovedkontor i Oslo, du og din bedrift kan sitte akkurat hvor dere vil i landet. Du som kunde skriver rett og slett direkte til teamet hva du ønsker skal lages eller hva du opplever som feil. Første ledige i teamet vil raskt plukke oppgavene og løse de for deg. Hvordan oppgavene skal prioriteres velger du, men vi vil alltid rådgi deg om hva som er viktig f.eks. med tanke på sikkerhet. Du skal få lov til å drømme, mens vi tar oss av resten!
Tre lyshudede menn. En står og to sitterr på kontorstoler. En av dem som sitter peker på en whiteboard som er foran mennene.

Betal kun for det du trenger

Liflig er et team med teknologer, som til sammen utgjør all den kompetanse du trenger for å bygge den løsningen du ønsker. I motsetning til å leie et prosjektteam med konsulenter, hvor hver konsulent har hver sin ekspertise, booker du i Liflig den arbeidskapasiteten du trenger uten å spesifisere hvilken kompetanse du har behov for - du har alltid hele teamet og all kompetanse tilgjengelig. Altså med Liflig kan du få tilgang til eksperter på backend, UX, frontend, infrastruktur og arkitektur, men bare betale for arbeidskapasiteten til f.eks. 2 konsulenter!
Et glass med mynter som står på en mørk overflate. Det spirer en plante opp fra myntene. Bakgrunnen er blå og hvit.

Ingen uforutsette kostnader!

Siden du betaler for kapasitet og ikke enkelthoder, slipper du å forholde deg til sykdom, permisjoner og andre uforutsette hendelser livet garantert byr på. Vi jobber i team, så det vil alltid være noen som er klare til å ta over oppgaven. Resultatet er ingen forsinkelser i produksjon. Forvaltningsgjeld, den unødvendige tiden en utvikler bruker på å forvalte tjenesten og løse feil, slipper du også. Med riktig dokumentasjon, gode rutiner og at vi unngår å skape avhengighet til 1 person som sitter med all kunnskapen, sikrer vi at vi kan forvalte din tjeneste mer effektivt og enklere. For deg betyr det totalt sett en rimeligere tjeneste og forutsigbart kostnadsbilde.
En veltet boks av glass med mynter i. Det ligger også mynter foran glasset. Hvit bakgrunn.

Raskere utvikling

Har du et IT-problem du helst skulle løst i dag? Gjennom ferdig utviklet infrastruktur og metode kan vi begynne å skrive kode så raskt som fra dag én! Vi har allerede utviklet rammene som trengs for å komme raskt igang med å skreddersy tjenesten til akkurat dine behov. Om du ønsker å ta over driften av tjenesten din på sikt er også det mulig. Vi har gode metoder for dokumentering, slik at en handover vil gå smidig.
En mann med lys hud, mørkt hår og briller står ved en skjerm på en ståpult i et kontorlandskap. Det står en mann med lys hud, brunt hår og briller ved siden av og ser mot skjermen. I bakgrunn kan du se en mann med lys hud, lyst hår og headset som sitter ved en pult.

Kundehistorier

Liflig leverer kontinuerlig verdi for kundene våre. Her har du noen eksempler på hva Liflig har hjulpet andre med.

Containerskip sett ovenfra

Kinnetik

7000 kunder ventet spent på maritim programvare fra Kinnetik

Privat
Liflig
Eksempel på 3d-printing

Fieldmade

Revolusjonerende markedsplass for 3D-printede reservedeler

Privat
Liflig
Fasaden til en Europris butikk

Europris

Slik ga Capra Europris kontroll over egne data!

Liflig
Privat
Photo by Sarah Brown on Unsplash

Finans Norge Forsikringsdrift

Gode løsninger kommer sjelden alene

Liflig
Privat
Photo by National Cancer Institute on Unsplash

CardioLearn

Utvikler nye læringsmuligheter med CardioLearn

Offentlig
Liflig

Kontakt

Vi kan ringe deg. Legg igjen nummeret ditt så tar vi opp kontakten.

Vil din bedrift prøve fremtidens leveransemodell?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!
contact sales person
Oliver Hove-Breen
obr@capraconsulting.no
contact sales person
Rikke Løngaard
rloe@capraconsulting.no
contact sales person
Tuva Brynildsen
tbr@capraconsulting.no