Liflig - Skreddersydde IT-løsninger for bedriften din

Nye utviklingsmodeller krever nye arbeidsmåter. Liflig er til for at du skal slippe og tenke på håndtering av bla. konsulenter, forvaltning og tekniske valg. Det er vår jobb!

Fleksible produktteam

Fleksible produktteam

Vi skalerer teamene våre etter dine behov for kompetanse og kapasitet. Om du ønsker å skalere opp eller ned, tilpasser vi månedsprisen

Ansvar

Vi tar ansvaret

Vi tar ansvaret for å overholde lovverk, sikkerhet og oppetid. Vi sikrer at løsningen er oppdater og enkel å videreutvikle, vedlikeholde og drifte.

Forutsigbar prismodell

Forutsigbar prismodell

Fast månedspris betyr at du enkelt kan budsjettere uten uforutsette kostnader. Vi håndterer alt av sykdom, oppsigelse og ansettelse.

Jeg kan gi dere en løs spesifikasjon og dra på ferie i en måned og være trygg på at det blir bra.
Andreas Tegle, Produktleder i Tavler

Hva får du av Liflig?

LifligUtviklingsteamLow-codeHyllevare
SkreddersømCheckedCheckedUncheckedUnchecked
Inkludert sikkerhet og GDPRCheckedUncheckedCheckedChecked
LeverandøruavhengighetCheckedCheckedUncheckedUnchecked
Kun faste kostnaderCheckedUncheckedUncheckedUnchecked

Utfordringer som vi har løst

Europris

Data om varelager, prising og kundeadferd, var spredt mellom mange systemer. Det ga utfordringer for GDPR, sikkerhet, fart og var åpenbar tapt forretningskritisk innsikt.
Les mer

Finans Norge

Trengte flere forretningskritiske systemer som automatiserte og reduserte behandlingstid. Tjenestene blir brukt av brannvesen, helsenett og Norges største forsikringsaktører.
Les mer

Tavler

Gikk fra å levere en tjeneste med whiteboard, penn og møter, til å levere et totalt digitalt verktøy som kjernetjeneste!