Konsulenter

En Capra-konsulent er alltid forberedt og oppdatert på de nyeste metodene og teknologiene.

cloud

Opp i skyen

Over halvparten av våre konsulenter er sertifisertepå sky!Flere har dyp erfaring fra noen av demest innovative implementeringene i Norge!

counseling

Tør å rådgi

Vi tarstoltheti faget vårt ogansvarfor løsningene vi er med å skape,vi tør å utfordre dine valg på veien.

book

Faglig sterke

Vi ønsker at kunder skal benytte oss fordivi kan noe spesifikt,ikke for å få «en til». Vi tar helst roller der vi kan ha stor påvirkningskraft

Få kompetanse med på laget!

Vi mener konsulenttjenester bør være mye mer enn bare kapasitet. En IT-konsulent fra oss gir deg mer enn du forventer.

Løsninger for ditt domene

Det ligger i Capras kultur å brenne for de oppgavene der løsningen ikke er gitt. Det er nemlig der vår kunnskap kan utgjøre en forskjell. Vi har kunder innen mange forskjellige domener som bla. NRK, Gjensidige, Vy og Apcoa Parkering. For å forstå deg som kunde er det viktig å vite hva som gir verdiskapning for dere spesielt. Da må vi komme skikkelig godt under huden deres; Få et innblikk i deres domene og hva som gjør det spesielt. Vi finner det unike i deres bedrift og dyrker dette, og på denne måten skaper vi sammen systemer som gjør at dere oppnår en sterkere posisjon i markedet.
Dekorativt bilde. En mann som står foran en whiteboard og gestikulerer.

Vi tar ansvar

Vi gir deg konsulenter som tør å rådgi deg om alternative arbeidsmåter, prinsipper, metoder og teknologier. Det gjør vi selv om rådet vi gir betyr mindre arbeid for våre konsulenter. For oss handler det om faglig stolthet, integritet og ærlighet. Vi aksepterer selvfølgelig alltid din beslutning og er kloke nok til å innse når vi skal gi oss. Gjennom å ta ansvar utover rollen vi har, skaper verdi og fornøyde kunder.
Dekorativt bilde at kontor med flere skjermer. Man kan se en mann som sitter foran en skjerm.

Vi vil gjøre deg bedre

I Capra er vi flinke til å dele det vi kan. Denne kulturen tar vi med oss ut på oppdrag hos deg. Sett gjerne Capra-konsulenter på team med dine faste ansatte, vi ønsker å inspirere og gi de rundt oss den kunnskapen de trenger for å oppnå de mest kick-ass løsningene. Målet vårt er at du ikke skal trenge oss på sikt, men bli autome og selvdrevne. Så har du en IT-avdeling i dag, men mangler kompetanse, bør du vurdere en IT-konsulent fra Capra.
Dekorativt bilde av en mann som skriver på en tavle.

Blant i beste i bransjen

Vi mener at ekstremt flinke mennesker trives god sammen og blir raskt de beste. Derfor ansetter Capra kun disse menneskene. Vi har altså valgt å satse på de beste i bransjen, med høy kompetanse. Skal vi kunne konkurrere over tid på kompetanse, må vi også være bedre på læring enn konkurrenter. Vi er konsulenter fordi vi liker å lære, og ved å sørge for den bratteste læringskurven fortsetter vi å gjøre hverandre best.
Dekorativt bilde av en mann som som er på vei gjennom en dørkarm.

Kontakt

Vi kan ringe deg. Legg igjen nummeret ditt så tar vi opp kontakten.

Trenger din bedrift kompetanse på laget?

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!
Marie Buraas Østvik
mos@capraconsulting.no