Våre tjenester og ekspertiser

Capra lever og ånder for å utvikle forretningskritiske IT-løsninger som gjør våre kunders hverdag smartere og bedre.

Vi leder tekniske prosjekter, utvikler og bygger systemer for å maksimere verdiskapning og videre vekst for din bedrift. Vi sørger ikke bare for at implementering og videre bruk av systemene går som smurt, men gir deg konsulenter som tør å rådgi og utfordre dine valg på veien.

Vi tilbyr tre sentrale tjenester

Skreddersøm

Vi tilbyr skreddersøm som er optimalisert for våre kunders behov i form av en tjeneste vi kaller Liflig. Liflig gir mer avkastning for pengene man investerer i IT, og man unngår å sitte igjen med en løsning som forfaller etter at prosjektet er ferdig. Liflig er en tjeneste som lever og som sørger for å maksimalisere potensialet til kunders drift til det fulle.

Les mer her

IT-konsulenter

Våre IT-konsulenter gir våre kunder den ekspertisen og spisskompetansen de mangler. Vi velger å hjelpe de kundene vi anser at har en samfunnstyngde, og som kan gi konsulentene våre muligheter for utvikling. Spennende prosjekter der vi virkelig får brynet oss på å tenke nytt er det vi syns er aller morsomst å jobbe med.

Les mer her

Sikkerhet

Vi hjelper våre kunder med å oppnå etterlengtet sikkerhet og beskyttelse i skyen. Digital transformasjon er en kontinuerlig reise. Ved hjelp av vår nye tjeneste, Griid, skaper vi økt forretningsverdi og den nødvendige tryggheten for å lykkes. Vårt mål er å gi våre kunder et betryggende løft på vei inn i fremtiden, slik at vi sammen kan levere et paradigmeskifte med ro i sjelen.

Les mer her