Våre tjenester og ekspertiser

Forskjellige utfordringer krever forskjellige løsninger. Vi tilbyr derfor to tjenester for å skape løsninger for deg og din bedrift.

Liflig

Du har ideene - la vårt in house team bygge og forvalte hele tjenesten for deg
Les mer

Vi tar det tekniske

Kompetanse på laget

Kort oppstartstid

Konsulenter

Trenger du flere gode hoder på teamet ditt? Vi gir deg IT-konsulenter med spisskompetanse!
Les mer

Opp i skyen

Vi tør å rådgi

Faglig sterke

Kurs og rådgivning

Vi tilbyr rådgivning, skreddersydde workshopper og kursing for at selskapet ditt skal nå målene deres oftere, og samtidig øke trivselen på jobb.
Les mer

Smidig tankesett

Psykologisk trygghet

Kort oppstartstid

Våre ekspertiseområder

Vi i Capra er spesialister. Vi har tatt klare tekniske valg og blitt blant de beste innenfor våre fagfelt.

Team-, prosjektleder og smidig coach

For å skape verdi raskt bør man bruke metodikker som sørger for at man fokuserer på de rette oppgavene, målene og skaper selvgående autonome team. Vi hjelper våre kunder med teamledelse, prosjektledelse, produktutvikling, smidig coaching, og organisasjonsutvikling. Stikkord her er Agile, Team Topologies, DDD, Accelerate, 5 Dysfunctions of a Team og Empowered.

Sky

I Capra spesialiserer vi oss innenfor Amazon Web Services og er én av fire bedrifter som er advanced tier consulting partnere i Norge. Vår dybdekunnskap på sky gjør at vi kan vi hjelpe deg på din reise opp i skyen, også om du bruker Microsoft Azure og Google Cloud.

Backend

På backend har vi valgt å satse på Java-plattformen og Kotlin for å løse de store og tunge prosessene i kulissene. Hvorfor det? Vi har valgt markedets største, modne og levende språk. Ved å velge de språkene som utvikler seg raskest sørger vi for at vi alltid vil kunne levere nye og smartere løsninger som vi vet fungerer.

Frontend

På frontend satser vi blant annet på TypeScript, JavaScript, React og Vue. Riktig bruk av rammeverk og fokus på framtidsrettet og testet kode, mener vi er suksessfaktorer. Med rette applikasjoner som raskt kan endres og som er enkle å vedlikeholde, skaper vi brukeropplevelser i verdensklasse.
Les mer

Teknisk arkitektur

Det er viktig å benytte riktig metodikk for å komme frem til en god arkitektur og god teknologi. Kodenære arkitekter kan teste ut funksjoner for å sikre at løsningene lar seg realisere og at rammene for en god implementasjon er der for utviklerne. Sentralt her er CI/CD, DevOps/NoOps, Microservices, IaC, DDD, Terraform og AWS.