Derfor er det viktig å velge en AWS-partner

Ser du etter noen som kan hjelpe deg med digitalisering, skyløsninger og implementering av AWS? Da kan det være lurt å velge en partner som er en del av AWS Partner Network (APN).

Hein Kristiansen

21. april 2020

Å være i partnerskap med AWS  har utvilsomt sine fordeler. APN er det globale partnerprogrammet for teknologi og konsulentvirksomheter. En sertifisert partner har bedre forutsetning for å bygge tilpassede løsninger og tjenester for deg som kunde, og som partnere får vi god innsikt i hvordan AWS kan løfte ulike bransjer på en effektiv måte. Det finnes tusenvis av AWS partnere over hele verden, og over 90 prosent av Fortune 100-selskaper bruker faktisk deres tilpassede løsninger og tjenester. Det er et kvalitetsstempel i seg selv.

Det finnes to ulike typer partnere innenfor APN, nemlig teknologipartnere og konsulentpartnere. Capra er konsulentpartner, og det nyter vi og våre kunder svært godt av.

Hva er en konsulentpartner?

En konsulentpartner har mulighet til å hjelpe alle typer kunder med å designe, arkivere, bygge, administrere og migrere arbeidsmengde til tjenester på AWS. Dette fører til en raskere reise inn i en digital hverdag, samt mer effektiv verdiskapning og måloppnåelse. Konsulentpartnere implementerer ofte løsninger fra kvalifisert teknologipartnere i tillegg til å levere egne tjenester. Enkelt sagt gir konsulentpartnere deg en ny nærhet til ny teknologi og AWS sin markedsledende plattform.

Konsulentpartnere trenger en rekke sertifiseringer for å garanterer dyp innsikt på AWS. Vi i Capra har over 25 sertifiserte medarbeidere med lang erfaring fra noen av Norges mest innovative implementeringer. Vi har et sterkt lag med kloke utviklere og erfarne arkitekter, som alltid sørger for at våre kunder får levert det de har behov for.

Husk å se etter bevis på offisielt samarbeid med AWS

Mange ønsker å jobbe med AWS partnere, men når de begynner jakten på riktige folk kan det raskt bli vanskelig å velge i mengden av de som tilbyr  den ekspertisen du som kunde har behov for. Her er det viktig at de som ønsker å jobbe med eksperter ser etter offisielle merker som bekrefter at de er en del av APN og har de nødvendige sertifiseringene på AWS.

Det finnes ulike betegnelser for hvilket nivå en partner er på (Standard, Advanced, Premier), i tillegg til hvilken type – teknologipartner eller konsulentpartner. Ved hjelp av APN får du altså enkelt oversikt over fagkompetansen til de ulike selskapene. På den måten kan du ta et veloverveid valg – og forhåpentligvis ende opp med en perfekt samarbeidspartner for deg. Vi i Capra er stolte over å være et av få norske selskaper som har et Advanced partnerskap med AWS.

Hvorfor bør du jobbe med en sertifisert AWS partner?

Digitalisering forventes alltid å skape økt forretningsverdi, men alt for ofte ender reisen opp med å bli en kostbar flytteprosess. Derfor passer Capra på å tilføre våre kunder den kunnskapen og de ferdighetene som er nødvendig når det kommer til sikkerhet, DevOps/NoOps og automatisert «infrastruktur som kode» i skyen. På den måten hjelper vi våre kunder med å finne reell verdiskapning.

Som konsulentpartner med sertifiserte eksperter på AWS kan vi i Capra tilby skreddersydd programvareutvikling, automatisert infrastruktur og konsulenttjenester som lar deg nå dine mål raskere, billigere og bedre. Du får tid til å arbeide med forretningsfunksjonaliteten til selskapet og skape verdier for dine brukere. Capra tar ansvar for utvikling, vedlikehold og drift på skyplattformen. Enklere blir det ikke!