Capra vinner ny rammeavtale hos Vy

I partnerskap med Knowit har Capra vunnet ny rammeavtale hos Vy på områdene IT-utvikling og teknologi, og Data og analyse. Fra før av har Knowit/Capra samarbeidet hos kunden i fire år innen IT-utvikling. Avtalen markerer et videre strategisk partnerskap både mellom de to leverandørene og mot Vy-gruppen, med en estimert øvre verdi på 600MNOK.

Utviklingssjef Mads Boye uttaler at “jeg har samarbeidet med Capra i lang tid, og de leverer høy kvalitet innen fag- og teknologiområdene som er viktige for oss. I tillegg til dyktige folk som bidrar med å nå våre ambisiøse mål er de flinke på å åpne opp fagmiljøet sitt for oss, både innen teknologi, metodikk eller teknologiledelse. Vi ser på Capra som en viktig strategisk partner og gleder oss til videre samarbeid de neste årene”

Som et selskap som transporterer millioner av mennesker hvert år, bruker Vy teknologi som et konkurransefortrinn, og ønsker i større grad å øke informasjonsflyten til de reisende. Avtalen gjelder hele Vy-gruppen i både Norge og Sverige, inkludert Vy Buss, Cargonet og Persontransport.

Salgsansvarlig, Oliver Hove-Breen, bemerket at “det er åpenbart en big deal å få fortsette å samarbeide med Vy de neste fire årene. Vy er veldig moderne i hvordan de tenker IT-utvikling, og løftet vi har vært med på de siste årene har vært formidabelt. At Vy velger å forlenge med oss viser at vi gjør mye riktig, samtidig viser det at Vy selv ser verdien av langsiktige partnerskap med leverandørene sine innenfor disse tjenestene”

Foruten Knowit/Capra, har Vy også valgt Twoday og Iterate som leverandører på IT-utvikling, samt Twoday og Ey innen Data og Analyse.

Hove-Breen legger til at “våre konsulentene stortrives hos Vy, og de er en av våre mest attraktive kunder. I tillegg til å bruke ny, relevant teknologi og organisering i utviklingsavdelingen er Vy opptatt av å være datadrevne, innovative og utfordrende. Dette synes vi er ekstra gøy å samarbeide om.”

Oliver Hove-Breen