Sommerjobb

Er du en dyktig og ambisiøs student med ønske om å bli konsulent? Da er Capra det riktige stedet for deg.

Hver sommer har Capra en egen sommerjobb som gir studenter med ulik teknisk bakgrunn en unik mulighet til å skaffe seg relevant arbeidserfaring.

Som nyutdannet er det ikke alltid lett å vite hva som venter i arbeidslivet, og om konsulentbransjen i det hele tatt er noe for deg. Søker du sommerjobb i Capra vil du få et innblikk i konsulentrollen ved at du jobber med ekte kunder, med løsninger som faktisk skal brukes. Dette innblikket vil gi deg et verdifullt grunnlag for ditt valg av karrierevei etter endt studietid.

Sommerjobb-programmet går over 9 uker, fra midten av juni til midten av august. Denne tiden inkluderer også to ukers sommerferie. Du vil jobbe i team med andre sommerstudenter og støttes av Capra-konsulenter, mens du vil bli kastet ut i spennende prosjekter fra første stund. Du vil kjenne på utfordringer, læring, feiling og mestring om hverandre. Vår sterke teamfølelse og fokus på samarbeid vil gi deg en bratt læringskurve uten at du står alene.

Vi tar inn studenter innen teknologi- og datafag. Det er en fordel om du enten er aktiv via verv i en studentorganisasjon, har erfaring via start-up miljøer eller andre relevante sommerjobber eller deltidsjobber. Du er også nysgjerrig på hvordan en karriere som konsulent vil se ut. I bytte mot din innsats i løpet av programmet, vil du få igjen uvurderlig erfaring som vil løfte karrieren din og gi deg et godt nettverk ved siden av skolegangen.

Du får muligheten til å vise deg frem og lære mer om hvem vi i Capra er, og ikke minst hva konsulentrollen går ut på. Hvem vet - kanskje kan du bli en fast del av flokken vår!

Konsulentskolen

Det å ha god forståelse for rollen som konsulent er helt avgjørende for at Capra skal kunne levere kvalitet på prosjekter ute hos kunde. For å sørge for at de utvalgte sommerstudentene har de beste forutsetningene for å lykkes, arrangerer vi konsulentskolen.

Capra lever av å levere god kvalitet på prosjektene ute hos kunde, derfor er det viktig å ha en god forståelse av rollen som konsulent. For å sørge for at de utvalgte sommerstudentene har de beste forutsetningene for å lykkes, så arrangerer vi det vi kaller konsulentskolen.

Konsulentskolen innebærer at sommerteamet møtes tre ganger før sommeren for å blant annet bli godt kjent, møte de ansatte i Capra, og få en faglig innføring i prosjektene man skal jobbe på. Capra drar på hyttetur på høsten, og til våren deltar vi på CapraCon - Capras årlige konferanse. Slik forberedes sommerstudentene bedre på hva som venter dem i sommerjobben og i rollen som konsulent. Ikke minst vil man bli kjent med menneskene og Capra som selskap.

Vil du ha sommerjobb i Capra? Send oss en liten søknad, da vel!