Nyutdannet

Ønsker du å bli arkitekt en dag? Fagsjef? Eller kanskje du vil bli kick-ass på js/java eller sky? Det er spennende! Vi legger vår stolthet i å skape rammene du trenger for å bli en av de beste i bransjen.

Som IT-konsulent i starten av din karriere vil du fra første arbeidsdag i Capra ta del i spennende utfordringer. Du vil raskt oppdage at du får mulighet til å ta ansvar, enten det gjelder det faglige eller det sosiale.

Du vil både få kjenne på dine kollegers genuine engasjement for faget og det sosiale samholdet. Vi tør å stille krav til hverandre, og det har lite å si om du er daglig leder eller newbie - vi hører på deg. Åpenhet er en av våre viktigste verdier, og derfor verdsetter vi raushet og deling av erfaringer og kompetanse. Et suverent fellesskap som blir lagt merke til.

Som ny i Capra vil du få sjansen til å få en mentor som vil lære deg mange lure knep og veilede deg om det trengs. Du er ikke alene om å være fersk hos oss, noe mange setter pris på og drar nytte av. Å utvikle seg sammen er topp, og vårt unge miljø byr på mye spennende, med fagseminarer og samlinger som gir jevnt påfyll av inspirasjon, glede og kunnskap.

I Capra jobber vi sammen om å løfte hverandre frem. Vår hellige treenighet bestående av KAM, teamleder og konsulent, samarbeider om å finne det prosjektet som er rett for deg og din karriereplan. Ta sertifiseringer, ta initiativ - vi oppmuntrer deg til å gjøre det du får lyst til, og er det spennende så satser vi på deg!