Erfaren

Capra verdsetter dyktige mennesker med tung kompetanse, og blant våre seniorer finner du bransjens beste. Vil du gjøre mer enn å “bare” fakturere? Da bør du lese videre.

Vi sørger for at arbeidsplassen skal tilføre mer verdi enn et sted å oppholde seg mellom åtte til fire. Dette gjør vi ved å ha ulike fagsamlinger, sosiale eventer, og du bestemmer selv gjennom kloke valg hva du ønsker å prioritere og ikke. Det gjelder å finne den optimale balansen mellom jobb og privatliv, og dette er det mye rom for som ansatt hos oss.

I Capra ansetter vi de flinkeste menneskene i bransjen, og vi vet hvor viktig det er å holde på dem. Du får selv bestemme prosjektene du vil være på og hvor lenge du skal være der. Vi er avhengige av deg og at du trives, og har ikke råd til å sette deg på et prosjekt du ikke blir motivert av. Vi er klar over at dette som regel bare fører til at du finner muligheter andre steder.

Som senior i Capra får du flere unike muligheter. Blant annet kan du være mentor for våre nye, lovende og kick-ass juniorer. Dette er en spennende oppgave, der man får mulighet til å forme og videreutvikle nyutdannede talenter. I tillegg får du store muligheter for å bli med på å bygge selskapet, påvirke retning, og ta på deg nye roller som for eksempel fagsjef. Du blir også oppmuntret til å holde foredrag, skrive fagartikler og holde kurs - rett og slett bygge ditt eget “personal brand”.

Ikke minst gjør vi det vi kan for å skape et fagmiljø som stadig vil trigge deg til videre kompetanseheving.