Bli en av oss!

Det skal være skikkelig bra å være ansatt i Capra. Vi vet nemlig at kick-ass ansatte er et resultat av en god arbeidsplass - og det ansvaret tar vi på største alvor.

Vi er passe store

I dag er vi ca 110, og vi skal ikke bli mer enn 140ish. Vi mener at denne størrelsen gjør oss store nok til å få tunge og engasjerende oppdrag , små nok til at « alle kjenner alle », samtidig som at vi beholder flat struktur . Vi tenker selv framfor å ha regler, fordi kloke mennesker tar kloke valg. Er du happy og kunden happy, så er Capra happy!
Hils på alle sammen
Dekorativt bilde av kvinne med lys hud og brunt hår i fokus. Bilde er tatt fra siden og hun ser rett frem og smiler. Bak er det andre mennesker som ikke er i fokus.

Vi er stolte av fagmiljøet

Vi består av en gjeng som er over gjennomsnittet interessert i tech, og det reflekteres i fagmiljøet vårt. Fagmiljøene er åpne og du kan delta på det du vil .
Se hva vi bruker
Dekorativt bilde av en gruppe mennesker, der en gruppe som står i ring. En kvinne og tre menn, alle med lys hud står i ringen. De andre er ikke i fokus.

Vi liker å være sammen

Kontoret til Capra ligger midt på Jernbanetorget sånn at du enkelt kan komme “hjemom” en tur, før eller etter du har vært hos kunde. Kontoret blir brukt mye . Når du er på hjemmebane kan du slappe av med ping pong, spill, noe digg å drikke og godt selskap. I tillegg til julelunsj, juletrefest, sommerfest, årsfest, lønningspilser og internkonferansen CapraCon , så har vi mange sosiale initiativ som er startet av våre egne. Blant annet er det flere som digger squash, toppturer, cageball, familieturer på teater, vinsmaking osv . Savner du noe? Det er åpent for nye initiativer!
Dekorativt bilde der man ser speilbilde av Capra-ansatte i et vindu utendørs.

Er du nysgjerrig om du og Capra er en match?

Ta en titt på stillingene våre da vel!