Bli en av oss

Det skal være skikkelig bra å være ansatt i Capra. Vi vet nemlig at kick-ass ansatte er et resultat av en god arbeidsplass - og det ansvaret tar vi på største alvor.

The Capra Way

Livet består av flest hverdager, og som arbeidsgiver mener vi det er vårt ansvar å gjøre hver dag så bra som mulig. Vi satser på deg uavhengig om du er nyutdannet IT- konsulent eller senior med mange års erfaring - vi ønsker deg velkommen på laget uansett og sørger for at du har det du trenger for å yte maksimalt.

Fleksibilitet er et nøkkelord hos Capra. Her styrer du i aller høyeste grad din egen hverdag, og vi strekker oss langt for å legge til rette for at nettopp dine behov blir dekket. Capra sørger for å være de rammene og det støtteapparatet du trenger for å bli det du vil, og nå alle målene du har satt.

Hos oss har vi ingen konkret karrierestige, men vi lager gjerne en karriereplan med deg. Dette gjør vi helt uavhengig av om du har en visjon om å starte eget selskap, bli arkitekt, CTO, eller Norges beste utvikler. Vi oppfordrer alltid våre ansatte til å dyrke sin nysgjerrighet, utvide sin kompetanse og bidra til å skape nye muligheter for fremtiden, enten i Capra eller utenfor.

Som et teknologiselskap er det viktig å alltid følge med på hva som rører seg i bransjen, for én ting er sikkert – det skjer alltid noe og det skjer fort. Vi legger derfor til rette for at våre ansatte alltid skal være oppdaterte på det siste. Vår ambisjon er å lede vei ved å være til inspirasjon for resten av bransjen. Som følge av dette deler vi villig vår kunnskap, både internt og eksternt.

I Capra er vi 90 ansatte, men vi har startet en reise som skal ta oss et sted mellom 120 - 140 kollegaer. Årsaken er enkel; vi ønsker ikke å bli for store til at vi kan ha et faglig og sosialt miljø der alle kjenner alle, og terskelen for å delta er lav. Byråkrati er ut - vi vil ha korte avstander og flat struktur.

I tillegg skal vi være best i Norge på sky, og spesielt på AWS. Er du nysgjerrig på våre kunder og vårt samfunnsbidrag?
Les mer om våre prosjekter

Er du eventyrlysten og har lyst til å bli med på vår reise - eller kanskje du bare er nysgjerrig på å vite mer om Capra?
Connect med oss!